Lilla sportlovslägret!

Välkommen på ett läger där det händer hur mycket kul som helst.
Vi kommer att vara ute varje dag (oavsett väder) så ta med dig varma kläder och stövlar som tål vatten, lera och snö. Varje dag har vi en samling som utgår från bibeln och på kvällen är det en andakt. Har du en egen bibel så får du gärna ta med den. Det finns ”rumsledare” vars uppgift är att ha omsorg om dig och de andra deltagarna på ditt rum. Vi får god mat och det finns gott om tid till fri lek och häng i soffan tillsammans med ledare och kompisar.

Vad tar jag med mig? Lakan, påslakan, örngott (ej sovsäck). Innetofflor och bibel är också bra att ha med. Glöm heller inte vantar, mössa överdragsbyxor och bra skor. Även gosedjur får gärna följa med. Kiosken är öppen på söndagen. Du får handla för max 20 kr, så tag med jämna pengar. Vi ser helst att all teknik i form av mobil, högtalare, surfplattor m.m stannar hemma under lägret.

Hur anmäler jag mig?

Anmälan är stängd. Kontakta Irene för att se om det finns plats kvar.

Betala in avgiften via bankgiro 5717-9269, skriv ditt namn och ”Lilla Sportlovslägret” på inbetalningen.

OBS!!! DU MÅSTE BÅDE BETALA IN AVGIFTEN OCH SKICKA IN EN ANMÄLAN!

Vad kostar det? Lägret kostar 440 kr. Maxbelopp per familj är 1.500 kr, gäller syskon på båda våra sportlovsläger.

Start och slut? Lägret startar lördagen den 18/2 med incheckning kl 14.00, första samlingen kommer att hållas kl 14:30. Lägret slutar måndagen den 20/2 kl 14.00.

Varmt välkomna!

mvh

Lägerledarna