Detta har vi att erbjuda

Utrymmen

• Bottenvåningen: Matsal, kök, mys-rum, liten samlingssal, duschar och toaletter.

• Övervåningen: Två konferensrum i olika storlekar, duschar och toaletter.

• Tillbyggnaden: Stor samlingssal och två toaletter.

• Källarplanet: Lekrum med pingisbord.

Köket hyrs ut tillsammans med bottenvåningen. Det har modern storköksutrustning och servis för 150 personer.

Logi

Det finns 65 bäddar i huvudbyggnaden fördelade på ett tvåbäddsrum, ett trebäddsrum, tolv fyrbäddsrum och två sexbäddsrum.

Stugan

Den tillhörande stugan har ytterligare tolv bäddar fördelade på två stycken lägenheter. Båda lägenheterna är utrustade med vars ett pentry. Lägenheterna i stugan kan hyras ut separat eller tillsammans med huvudbyggnaden.

Samarbetsbanan

Förmågan att samarbeta är troligtvis en av människans viktigaste egenskaper. Överallt i samhället hamnar man i olika grupper. I en del grupper fungerar samarbetet bra, i andra grupper mindre bra. Oavsett hur samarbetet fungerar i en grupp, kan det nästan alltid bli bättre. Ett bra och roligt sätt att öka sammanhållningen och skapa ett bättre samarbete i en grupp är att använda vår samarbetsbana. Den består av 15 övningar av olika karaktär. Gemensamt för alla övningar är att de kräver att alla gruppmedlemmar samarbetar för att klara av övningarna.

Camping

På gården finns campingmöjlighet för både tält och husvagnar. Campingplatsen har tillgång till el, vatten, duschrum och toaletter.

Service

Gården hyrs ut med helpension eller självhushåll. Vid helpension står vi för matlagning, men slutstädning tillkommer. För självhushållsgäster finns det möjlighet att köpa till slutstädning samt inköp och leverans  av livsmedel.